Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

3 Δεκεμβριου : Παγκοσμια ημερα ατομων με ειδικες αναγκες.


Σήμερα που είναι η ημέρα των ατόμων με ειδικές ανάγκες ας πουμε ενα μπραβο σε ολους αυτους τους ηρωες γονεις που μεγαλωνουν ενα τετοιο παιδι με πολλη αγαπη και φροντιδα.Σε μια κοινωνια αναλγητη που οχι μονο δεν εχει προβλεψει για την εξυπηρετηση αυτων των παιδιων,αλλα πεισματικα και κοντρα σε καθε λογικη και ανθρωπινο νομο καθημερινα τους βαζει ολοενα και υψηλοτερα εμποδια για να υπερνικησουν.

Ας πουμε ενα μπραβο για το κουραγιο που αντλουν απο ενα και μονο χαμογελο του παιδιου τους.

Ας πουμε ενα μπραβο ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ τα χαρισματικα παιδια που καθε μερα δινουν και κερδιζουν εναν ανισο αγωνα και που ονειρευονται ενα μελλον οπως ολα τα υπολοιπα παιδια.

ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ,ΜΕ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ,ΜΕ ΨΥΧΟΥΛΑ,ΜΕ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ,ΜΕ ΑΝΑΓΚΕΣ.

Καπου μειονεκτουν,αλλα σε πολλα αλλα πλεονεκτουν.Δεν ειναι ενα λαθος της φυσης.Ειναι ενα θαυμα της φυσης,απλα πρεπει να ξερεις απο που να το κοιταξεις για να αντιληφθεις το μεγαλειο του.

Ο καθενας απο εμας θα μπορουσε να φερει στον κοσμο ενα παιδι με ειδικες αναγκες.Το οτι δεν το φεραμε ειναι συμπτωματικο.Το οτι δεν το φεραμε δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να τα αγκαλιασουμε,να τα υποστηριξουμε,να τα αγαπησουμε,οπως θα καναμε με καθε παιδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας :